Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Όσα παίρνει ο άνεμος

Ναι ...επιτέλους εδκιάβασα τούντο βιβλίο που διαδραματίζεται γύρω στο 1860
(που το τζαιρό το Ν Ω Ε Ε Ε Ε )
Ήταν ωραίο ...αλλά κουττουτσιη ρε παιδί μου...εχάθηκε ο κόσμος να το κάμναν σε 2 τόμους??
Τζαι ούλλες οι κοκετταρίες με τα φουρά τζαι τα τέθκια τους, καπέλλα με κορδέλλες τζαι φτερά, άμαξες με αππάρους και σού πα μου πες κλπ
Σκέφτου να πάω τωρα στην υπεραγορά με τα φουρά μου....τζαι να πιάνω παραπάνω τοπο που το αμαξούι.
Ν α καθομαι μες το αυτοκίνητο τζαι να μεν βρίσκω τες ταχύτητες, να πάω να πατήσω κλατς τζαι να πατώ τα φουστάνια....ωωω θεέ μου.
Να θέλω να κάμω αναγκη μου .....ωωωωω τι μαρτύριοοο τζαι να μπλεκουνται οι κορδέλες σαν σκουπίζομαι....οο μαϊ

Να φορώ καππελαρία....τζαι τα φτερά των πεζουνιών που βρίσκω στην αυλή να μεν τα πετασσω  αλλά να τα κάμω φασιον ντιζαϊν πας τη κκελλε μου.

Ή πες να μεν είχα αυτοκινητο αλλα οι αλλοι ουλλοι να χουν, τζαι να πιασω την άμαξα μου να πάω να ψουμνίσω....εννα θέλω τζαι 3 παρκινγκ..

Τζαι πως θα νέφκω άμα εννα στρίψω...πολλά πολύπλοκο ...ευτυχώς που ανακαλύψαν τα αθλητικά τζαι τα τζινς....θα άψω μια λαμπάδα για τους εφευρέτες ίσια με το π ό ι μου....

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΙΧΛΙ ΧΛΙ

΄Έσιει λλίες μέρες τωρά που εν σώννω να ταράξω.
Το πρωί σηκώνομαι τζαι νομίζω εν εχόρτασα τον ύπνο, ασε που πονώ τα κόκκαλα μου ούλλα.
Το απόγευμα πέφτω γιατι εν αννοίουν τα μμαθκια μου τζαι άμα σηκωστώ πάλε εν αννοιούν.
Αλόπως το πρόβλημα εν με τα μμάθκια μου...
Τι να κάμω ...το Σάββατο έχω γαμο στην Πάφο τζαι την Κυριακή στη Λεμεσό.Εκουράστηκα προκαταβολικά!!!
Τι θέλουν τζαι παντρεύκουνται τζαι τούτοι εν μέσω κρίσης, εννα πελλάνω!
Με έτσι κρίση πως θα του σηκωστεί του γαμπρού τη πρώτη νύχτα του γάμου??
Πως θα του σηκωστεί λέω άμα ξέρει πως ότι έπιασε εννα τα δώκει ποτζιεί ποδά?? Το πολλύ πολλύ να παν κανενα ταξιδάκι να πομωρίσουν...πως κατι εκάμαν με τζιήνα τα λεφτα. Τζαι δατ σ ιτ.
Τζαι πως θα του σηκωστεί όταν μάθει ότι η κατά τα άλλα πρερίφημη γυναικούλα του έδωκε το μινιμουμ στη κομμώτρια 500 ευρω, 200 στην αισθητικό,3 000 μινιμιμουμ για το νυφικο...τζαι άλλα τόσα για μπομπονιέρες και λοιπά, για το σιοοου και για να χουν ενα ονειρικό γάμο???
Πάντως εμένα αν ήμουν άντρας εν θα μου σηκώνετουν, θα παθαινα χρόνια πεφτοψωλιάση....ουπς..με συγχωρείτε!!!Πρώτη φορα μου Ξανασυμβαίνει!
 Τα γέριμα είμαι ιν α μπατ μουντ ... εν ο μαστρος που φταίει...σαν  μάχομαι στη δουλεια ...έρκεται με την πατεριμή πας το τζιέρατο μου το ζαβρί..
Ε μα πόση ώρα σιόρ να ακούω τιγκι τόγκο τζαι να προσπαθώ να σκεφτώ τι σκατά θα γράψω! Ε έλεος πιον...απολύστε τον να τελειώνουμεν!
Τι καλά να σηκώνεσαι τζαι να μεν έσιει κανένα σπίτι τζαι εν ακούεται κιχ! ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!
Αν δεν ερκουνταν τζαι καθόλου για πόψεε ήταν να εν καλλυτερα..θα γλίτωνα που πολλές σκοτούρες ναι, ναι..ειδικα που εν ξέρω τι φα ι να κάμω! Πόσα φαγιά πλέον!
Τι θέλουμε τζαι τρώμεν αφου σε λλιο εννα τα φκαλουμε πουκατω...εν ανώφελη τουτη η διαδικασία..χάσιμο χρόνου και χρημάτων..
Γιατί τα ρουχα παν πίσω? Έπρεπε να μεν ξημαρίζουν τα ρούχα τζαι να θέλουν πλύμμα, τι ανόητο πράμα φορείς το ...απλυτα, πλυμμα, σιδέρωμα, φορείς το, απλυτα. Όσο σκοτωνεσαι για να φορήσεις ενα σκατό , με τόση ευκολία το πετάς στα άπλυτα...αρώτα τζαι το θύμα όμως που κάμνει την επεξεργασία π-λυματων.
Ή τα μαλιά?/ Ισιώνεις τα ιμισιη...λούνεσαι τζαι ξαναθέλουν ίσιωμα.. ε κανεί ολάν ...εν σικλί?
Εν όπως τη βούρνα μου που εν αυτογεμιζόμενη....4ης γενεάς υπερηχητική τζαι ιντερκουλερ ...μόλις τη φκερώνεις ..αυτογεμίζεται ώσπου να πείς "κεφκίρα"
Ε κανεί...αν πω ότι σκεφτομαι εν θα τελεψουμεν ποττε... οτι να ναι τούτη η αναρτηση..όπως την αφηρημένη τέχνη!!Όπως τα αφκά τα κτυπημένα...τζαι όπως τη κουζίνα μετα που εννα φιλοτιμηθεί να μαϊρεψει κάτι ο Τατσοπέλεκυς!

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Ειμαι στα Χαϊ α ι α ι α ι α ι μουυυυ

Πόσο βαριόμουνα εχθές
Σήμερα πως βαριέμαι
και γι' αύριο ανυπομονώ
και άλλω δεν κρατιέμαι

Πονώ ποτζιεί , πονώ ποδά
πονώ τζαι πολασέλα
το μόνο πράμα πο'ν γερό
εν τούτη η μασέλλα

Αγάπη που γινες μια μαϊρκα φασούλια
κάποτε μου φερνες μόνο ντελίβερι
Μα τωρά κανούν σε μόνο τα λουφκιά σου
αχ θεέ μου πόσο , πόσο τα νεκατσιώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω


(Απόσπασμα από τη συλλογή "Σε λένε το κορίτσι του Μάη")