Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Τα 10 Τατσαγαπημένα

Αφού με προσκαλείς Γρούτα sis και αφού με προκαλείς θα αναφέρω κι εγώ τα 10 μου αγαπημένα πράματα που εν είμαι σίουρη αν εν μόνο τούτα. Η δεκάδα έχει ως εξής:

  1. Αγαπημένη στιγμή: Αν και μπορώ να αναφέρω χιλιάδες από δαύτες, θα αναφέρω τη μια και ήταν τότε που μου επιτράπει να πάρω το τρίδυμο Α από την εντατική νεογνών στο σπίτι.
  2. Αγαπημένο φαγητό: Βασικά μόνο τα αγαπημένα μου τρωω εν τζαι τρώω κατι που μ αρέσκει λλιο έως καθόλου αλλά τεσπα. Το καλλύτερο φαϊ μου είναι μακαρόνια βραστά στο ζουμί της όρνιθας με ΠΑΑΑΡΑ πολλή αναρή χωρκάτικη και γιαούρτι, τζαι κόκα κόλα όι λαϊτ.
  3. Αγαπημένο άρωμα:  Αν εννοούμε άρωμα που φορούμε το L'Istant de Guerlain, αν πάλιν εννοούμε οποιαδήποτε μυρωδκιά τη μυρωδκιά που έχουν τα σουβλάκια κάτω στο παντοπωλείο στο Κτήμα εν την αλλάζω.
  4. Αγαπημένο γλυκό: Χμ, εν είμαι φαν αλλά η μαρμελάδα μοσφίλου της μάνας μου είναι τέλεια.
  5. Αγαπημένο βιβλίο: Η τριλογία της Μαίρης Κόντζογλου "Οι Μεσημβρινοί της Ζωής". Θεσπέσιο
  6. Αγαπημένη έξοδος: Έξω φκαίνω μόνο για να φκάλω τα σκουπίδκια!!! Παρόλα αυτά όποτε πάω Πάφο σχεδόν κάθε Σαββατοκυρίακο, πάω στες "πεταλλίνες". Κάμνουμε οστρακοσυλλογές με τα μπεϊμπις , φυσικά εν ξέρουμε ακόμα τι θα τα κάμουμε τόσα που μαζέψαμε αλλά κάτι θα σκεφτούμε στο μέλλον. Έτσι συνήθως είμαστε παραλιακά τζαι σκαρφαλώνουμε στα βράχια να βρούμε κάτι σπάνιο.
  7. Αγαπημένο τραγούδι: ΧΜ...πολλά άδικο...πως να πω ένα τζαι να ρίψω τόσα άλλα....Το λάθος της Μελίνας Ασλανίδου. Tres anatrishiaste
  8. Αγαπημένη σειρά: Αίγια Fuxia ήταν που τες πιο ωραίες σειρές που δα με έξυπνο χιουμορ. Εν τζαι είδα τζαι πολλές εδώ που τα λέμε. Εν είμαι φαν του καναπέ και της τηλεόρασης.Τζίνο που βλέπω θέλω να το δημιουργώ εγώ, όπως το θέλω, όποτε το θέλω και όπως με βολεύει.
  9. Αγαπημένη διαδρομή: Αγιος Γεωργιος Πέγειας προς Ακάμα με στάση στη Λάρα για μπάνιο, συνεχίζουμε τα ακάμωτα με 4wd οπωσδήποτε κάμνουμε στάση στη Φοντάνα Αμορόζα για μπάνιο και βγαίνουμε Λουτρά Αφροδίτης.
  10. Τζιν & Τονικ με λεμόνι πάγο και καλαμάκι
Αυτά!! Τίποτε ιδιαίτερο για σας tres importante για μένα. Ευχαριστώ το κοινό που με παρακολούθησε με κομμένη την ανάσα! Μπορείτε να αναπνεύσετε....Ακυρο! Θολώνουν τα τζάμια!
Εχάρηκα ιδιαιτέρως που με γνωρίσετε κι εύχομαι και δια σας μιαν τύχη καλή!
Αν δεν σας δούμεν C U!

5 σχόλια:

  1. Γρουτα σπικινγκ:

    Αγαπημενο γλυκο ενομιζα εν να βαλεις την σιοκολατινα της μαμμμμμμας σου!

    Εσκεφτηκα κατι για τες πεταλλινες: γιατι εν διακοσμεις ενα τοιχο μες το σπιτι? Αλλοι βαλλουν πετρα, εσυ βαλε απολιθωματα ;Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα έχεις 3δυμα?!!

    Και εγώ που δεν έχω οικογένεια όποτε έβρσ κάποιον πάω στα όρη και τα παραρά. Τη διαδρομή που περιγράφεις (Λάρα-Φοντάνα Αμαρόζα) θέλεις 4Χ4 για να πάεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραία η ιδέα για τις πεταλίνες.

    Δεν διάβασα Μαίρης Κόντζογλου, πως είναι θεματικά τα βιβλία της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Grouta εν εσκέφτηκα τη σιοκολατίνα τη χοουμ μέιντ είδες?????? κρίμας. Όσο για τ απολιθώματα τι να σου πω! Η φαντασία σου οργιάζει!
    @Ιna έχω ναι.. να σου πουλήσω κανένα?? Όσο για τη διαδρομή Ακάμα έκαμα την τζαι με χωρίς 4χ4 αλλά εν υπάρχει περίπτωση να μεν "έβρει πουκατω". Εν κρίμα το αυτοκίνητο. Αμα θέλεις νοικιάζεις ένα ειδικά για έτσι περίπτωση.
    @ΣΜΙΛΙ διάβασα κι άλλο από Μαίρη Κοντζογλου και ήταν καλό. Αλλά η συγκεκριμένη τριλογια εμαλλωναμε ο παπας, η μάνα, η γρούτα κι εγώ ποιος θα το διαβάσει και πραγματικά ήταν απολαυστικό.Ζεις άλλες ζωες πολυ παραστατικά, αγωνιάς και εσυ κλπ.Έχει και ιστορικά γεγονότα και πως τα ζησε ο καθένας από τους ήρωες..ήταν τέλειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Respect man!Και σε'σενα και στο Τάτσαμαν.Να τα χαίρεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tatsokounoushmas