Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Ο προνοών...ο προλαμβάνων

Πως αντιδράτε όταν βρίσκεστε στο δρόμο και ο μπροστινός σας κάμνει τα παρακάτω:

  • Στρίφκει ξαφνικά χωρίς να "νέψει". 
  • "Νέφκει" μεν την ώρα που "στρίφκει" δε.
  • Άναψε πράσινο φανάρι τζαι τζίνος χάσκει.
  • Πάει 11 μίλια 12 ώρες, τζαι έσιει ουρά πίσω του αυτοκίνητα που "δυσπυρκούν".
  • Εν γεναίκα, πάει 11 μιλια 12 ώρες, η μαξιλάρα εν τέλεια μπροστά " στιγκαρωμένη" ίσια πάνω, το τιμόνι τζίζει πιεστά πάνω στη τζοιλιά, η κκελλέ εσιη 2 εκατοστά απόσταση που το τιμόνι, τζαι βλέπει που τες τρύπες του τιμονιού.
  • Βρίσκεται στην ουρά μπροστά σου, μόλις τζοιλίσουν λλιο τα αυτοκίνητα πέρνει μεϊτανι φόρα, τζαι παλλουκώνει απότομα μόλις φτάσει το επόμενο αυτοκίνητο.( εν κράτα μιαν απόσταση τζαι να πηαίνει αργά τζαι σταθερά)
  • Κοντεύφκεις τα φώτα εν πρασινοπορτοκκαλλι, ο τύπος μπροστά πατά του να περάσει τζαι επειδή βιάζεσαι λαλείς να του πατήσω τζαι εγώ τζαι σικκιμέ, εννα ρέξω εννεν τέλεια κότσιηνο. Όμως ο μπροστινός μετανιώνει ξαφνικά τζαι πατά στόπερ..τζαι ίσια που προλαβαίνεις ...κι αν.
  • Είσαι πίσω του στα φώτα και θα στρίψετε και οι δύο δεξιά, αντί να πάει στο μέσο της διαδρομής μες τη μέση του δρόμου μόλις έβρει ευκαιρία να μπει, μένει πεισματικά στη γραμμή πίσω που τα φώτα τζαι καρτερά...καρτερά τζαι ξαναπιάνει μας το κόκκινο ..
  • Εν μες το high way τζαι μούγια να ρέξει που δίπλα του πατά στόπερ. (Είναι δυνατόν να πατάς στόπερ μες το χαϊ γουεϊ χωρίς σοβαρό λόγο?)
  • Εν μες το χαϊ γουέι τζαι κρατά τη δεξιά λωρίδα ΜΟΝΟΝ τζαι πάει βόλτα
  • Πάει αργάμισι, οι κότες του εν ταϊσμένες, τα σκυλιά δεμένα, πάει βόλτα με το "μόπαϊ" στο αυτί, γελά, ανεμίζει τα σιέρκα του, τζαι τα κτηνά πίσω του μαμούν τον σιήστο που τον έφκαλε.
  • Σάζει το καθρεφτάκι (τάχα θωρώ σε), σάζει τα μαλλιά του μ'ενα πέρασμα του χεριού από τη χαίτη του (τάχα δε με), πατά τα στόπερ επανειλημμένα για να ανάφκουν τα στοπλαϊτς και να τον προσέξεις
Πως αντιδράτε όταν βρίσκεστε στο δρόμο και ο πισινός σας κάμνει τα παρακάτω:

  • Εν "μες το κόλο σου", τζαι κάμνει τον απελπισμένο ότι βιάζεται (Προσωπικά αφήννω τον να περάσει τζαι κάμνω του αντίποινα)
  • Ξιμουττίζεται, Ξισταυλίζει , καθαρίζει τι μούττη του ανελέητα, τζαι κλώνει τζαι ποτζιεί τζαι ποδά για να τον βολεύκει. (Σήμερα είσιεν μια πίσω μου 60αρα με χρυσά ρολόγια, δακτυλίδια κλπ και "μερσιεντές", εξισταύλιζε ανελέητα, μόλις εποσπάστην με το ίδιο σιέρι έσαζε τη χαίτη της) Πραγματικά με τούτο το θέμα αμα το δω δίνετε το στομάσιη μου κόμπο, πιάνει με μια ανελέητη αναγούλα...ΔΕΑΞ
  • Εν νύχτα εν πίσω σου, τζαι εσιει τα ψηλά φώτα αυτούμενα.
  • Εν μες το χαϊ γουεϊ εν μες το κόλο σου, είσαι αριστερά, τζαι εν σε προσπερνά 
Πως αντιδράτε όταν βρίσκεστε στο δρόμο και σας συμβαίνουν αυτά::

  • Πάεις να τον προσπεράσεις επειδή επήαιννε σιγά και την ώρα που τον προσπερνάς πατά του με αποτέλεσμα να αναπτύσσεις μεγάλες ταχύτητες και να κινδυνεύει η ζωή του και προπαντός η δική σου και τον συνεπιβατών (Προσωπικά έκαμα το αυτοκίνητο βίδες μια φορά πάνω σε έτσι φάση)
  • Περνάς κανονικά και ο απέναντι σου θέλει επίμονα να σε κόψει τζαι να μπεί στη πάροδο.(Βασικά κόφκει σου το δρόμο τζαι αν προλάβεις καλώς)
  • Περνάς κανονικά και το άτομο που βρίσκεται σε πάροδο θέλει με το έτσι θέλω να μπεί μπροστά σου, κάμνεις την υποχώρηση και ούτε ένα νέυμα για ευχαριστώ.
  • Πάεις κανονικά και ξαφνικά πετάγεται κάποιος μπροστά σου από το πουθενά που έδωκεν μέσα που σημείο που σιεν αλτ, αλλά επαρέλειψεν να κάμει και ούτε καν εκοίταξεν αν έρκετε αυτοκινητο.
  • Προσπερνάς στο χάι γουέι, εν μες την αριστερή τζαι χωρίς να κοιτάξει  μπαίνει δεξιά τζαι κόφκει σε  τζ ι ο κόσμος εν δικός του
  • Είσαι μες το ραουντ αμπαουτ, τζίνος μπαίνει μέσα χωρίς καν να σταματήσει τζ' όποιον πάρει ο χάρος
  • Είσαι στο χάι γουέι, προσπερνάς το τύπο που πάει σιγά σιγά τζαι ζιγκ ζαγκ τζαι τρέμει η ψυσιή σου την ώρα που περνάς δίπλα του να μεν λοξοδρομήσει προς τα πάνω σου.
  • Πάεις κανονικά, η δική σου πλευρά καθαρή, έρκεται ο απέναντι αλλά στη πλευρά του έσιη αυτοκίνητο παρκαρισμένο και αντί να περιμένει να περάσεις αφου εν η δική του πλευρά κατειλημμένη έχει την απαίτηση  να περάσει αυτός  
  • Είστε σε ένα δρομο που εν στενός και για κάποιο λόγο εν φορεί δύο αυτοκίνητα και βρέθεστε αντιμέτωποι μ ένα άλλο, που πίσω του έσιη τόπο αν πάει πισινή να πιάσει άκρη για να περάσετε και οι δύο , όμως έχει την απαίτηση να πάεις εσύ πισινή μπορεί και ολόκληρη διαδρομή επειδή ετσι θέλει τζαι επειδή εν πάει πίσω αν δεν πάεις εσύ
  • Κάποιος μπροστά σας επιθυμεί να στρίψει, εν μπαίνει στο κόπο να πιάσει μια θέση να περιμενει προς τη μέση του δρόμου ούτως ώστε να μεν τον περιμένουν τόσοι πίσω του.

11 σχόλια:

  1. Αερφι η αντιδραση μου ειναι το βρισιδι! Εν εχω αλλον τροπον εκτονωσης, τι να καμω?

    Γιατι μου επιαες την ατακα μου τζι εκαμες την τιτλο? Εχω τα πνευματικα δικαιωματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. sit the ball down! Δκιο πακκίρες κανούν??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα, ποσα που τουτα ετυχαν σου σημερα τζαι έκαμες κοτζιαμου ανάρτηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εξιστάυλιζεν μια πίσω μου, ένας έσπασεν μου τα νεύρα μου επειδή επάεννε σιγά, άλλος επάεννε σιγά τζαι ζιγκ ζαγκ τζαι εμίλαν στο "μοπαΪ", άλλος εκράταν τη δεξιά τζαι εν μ΄αφηννε να προσπεράσω..ήταν η αφορμή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τατσα μου ακομα λιο για να οδηγησουμε εν να πρεπει να πιανουμε διπλωμα υπομονης τζαι αντοχης σε τουτα ουλα που γραφεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρα ετσι ποθ τα ειπες επριστη το βλατζιη μου.Επροκαλεσες μου αγχος,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είπα κανένα ψέμα??? Ήμουν υπερβολική???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπορει να σου τυχουν τζαι ουλλα με μιας ωρας οδηγημα μες την Λεμεσο!

    Μεν αγχωνεις την μανα σου ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. η αλήθκεια τζι εγώ ανακατώθηκα μόνο που τα εθκιάβαζα. Εν είχα συνειδητοποιήσει ότι ΟΥΛΛΑ τούτα ετύχαν μου...

    για το ξηστάβλισμα, έχω λύσην: γυρίζεις επιδεικτικά να τον δεις τζιαι να σε δει, τζιαι μιμείσαι -επιδεικτικά πάντοτε- την κίνηση ξησταβλίσματος, πλασίματος κκιοφτέ και εκτίναξης κακκατουθκιού που τα δάκτυλά σου. Προς το μέρος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν εν μέσα στο αυτοκίνητο οι μιτσιές απλά δυναμώνω το cd. αν δεν είναι απλά δυναμώνων τον τόνο της φωνής μου τζαι ξυτιμάζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ Sike LOL
    Ετυχεν να δω ενα κυριο μες το αυτοκινητο του να επιδιδεται ανηλεως τζαι χωρις ιχνος τακτ στο συγκεκριμμενο σπορ. Τζεινος φυσικα, επεριμενεν οτι ηταν να γυρισω που την αλλη, απο διακριτικοτητα ή αποδοκιαμασια, αλλα εμεινα τζαι θωρουν τον καλα-καλα! Μαντεψε: επαλαβωσε τζαι θωρεν με, με το δακτυλο (πανω που το μισο) μες την μουττη!!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tatsokounoushmas