Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Εργασία και χαρά

Τελικά στο κόσμο έσιει πολλούς λαφαζάνιες, επιδειξιομανείς, εξυπνάκηδες!
Αυτοί οι άνθρωποι είναι πολλά ανασφαλείς. Μα πάρα πολλά!
Λαλούν για επιτεύγματα που εκάμαν, που ούτε καν η σκιά τους επέρασεν που κοντά τους...λες τζαι θέλουν να αποδείξουν ότι είναι ικανότατοι,αξεπέραστοι και ανεπανάληπτοι...Να σου λέει εγώ έκαμα το τάδε, τζινο, τούτο, να σου λέει πχ. επολέμησα το '74 τζαι για να σε πείσει να σου λαλεί ότι εγεννήθειν 4 χρόνια πριν το έτος γέννησής του, διότι στην πραγματικότητα 16 χρονων ήταν που έγινεν η εισβολή τζαι κατά συνέπεια δεν επολέμησε.
Να σου λαλεί για κατασκευές που έκαμεν κατά τη διάρκεια της δουλειάς του, τες οποίες ξέρεις που πρώτο σιέρι οτι τες εκάμαν άλλοι.
 Να σου φέρνει τες επιταγές που κόφκει που εν άσχετες με τη δουλειά, να του τες φκάλεις "κοπι" για να δείς το ποσό τζαι να γύρεις.Τάχα βαστώ πολλά εν για χόμπι που δουλεύκω. Ε τζαι χέστηκε η φοράδα στ΄αλώνι τζ'αν κρατείς τζ'αν δεν κρατείς.
Να σου κατηγορεί τους πάντες ότι εν "γάροι", "εν ρεμάλια" "τζαι γω ξέρω τους καλά τούτους"...Να σου φουμίζεται χωρίς ίχνος συστολής και μετριοφροσύνης ότι εν που τους καλλύτερους στον τομέα του, αλλά να μεν τον πεντίζει κανένας.
Να σου λαλεί ότι πνίεται στη δουλειά τζαι να τον κόφκεις να τζοιμάται, ή να εν με πρησμένα μάθκια, πέραν των 3 φορών την εφτομάδα.
Να σου λαλεί ότι οι διευθυντές εν πρέπει να δουλεύκουν (τζαι τάχα εν χάρη που μας κάμνει για τζίνα που δήθεν κάμνει...στην ουσία τζοιμάται). ..πρέπει να σκέφτουνται και να οργανώνουν τη δουλειά
( περιπλέκει τη δουλειά ουσιαστικά, ανακατώνει την για να φαίνεται ότι κάμνει κατι).
Τούτος σκέφτεται πολλά...θωρώ τον ...θκιανέφκεται έξω στον ηλιο...τζαι σκέφτεται...επομαύρισεν που τη σκέψη.
Μόλις βάλω το κλειδί στο γραφείο το πρωί έτον φάντην μπαστουνι μπροστά μου...σημειωτέον ότι το πρωί εν θέλω να δω και να μιλησω σε κανενα πριν πιω καφέ....ε λοιπόν τούτος εκατάρριψεν όλα τα δεδομένα μου....στέκεται πας το τζιέρατο μου το ζαβρί που το χαραμα του φου...τζαι διά μου 10 δουλειές πχ της μιας εφτομάδας να τες τελειώσω ως το μεσημέρι. Κι επειδή είμαι και σε άλλο πόστο ..λαλώ του εχω τζαι ποτζιεί δουλεια..λέει μου.. ε ναι προς Θεού κάμε τη δουλειά σου...οργάνωσε το χρόνο σου αλλά εν επείγον το τάδε, το τάδε τζαι το τάδε ...ως το μεσημέρι να τα στείλουμε.
 Γελά όπως τη κουγκρομηχανή τζαι συνήθως γελά μόνος του...εν τον ακολουθά άλλος. Ενίοτε ξισταυλίζει τζιόλας παρουσία μας...τζαι σίρνει μας τζαι κάτι αγγλικούρες...τάχα εν είμαι σαν τους άλλους της κατηγορίας μου...αλλά απέχω μακράν ξέρω 2 πράματα παραπάνω. Τα γράμματα του εν ιερογλυφικά..εν ξέρω εν καταλαβω γρι....
Παρόλα αυτά για να μεν μου φακκά κέντρο...βρίσκω τρόπους να το διασκεδάζω..εφκάλαμε του διάφορα παρατσούκλια...όπως εν το όνομα ενός διάσημου παραμυθά...για ευνοήτους λόγους εν θα το αναφέρω. Επίσης άλλα που του φκαλαμε εν το μαύρο γεράκι, ο "τα παντα εν σοφία εποίησεν",  ο ποθκιαβλοζάμπης κ.α.
Συνήθως κάμνω τον κΑβάτζιν για να λαλεί διάφορα τζαι να γελώ μετά.Τέσπα εν τζ'εν έντιμο τούτο...αλλά εχω κι εγω τα ελαττώματα μου.


6 σχόλια:

  1. Να μπουν να κάμεις, υπομονή, εν τζαι δκιαλέουμεν τους.

    Παντως η περιγραφη που έκαμες, έφερε μου διάφορους γνωστούς στο μυαλό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσχει πολλα αστερκα μες τουν τον κοσμο ;) Τουτος πρεπει ναν υπερλαμπρος, αλλα τζαι... διαττων ;Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ακούεται αστέρι!!
    έχεις πολλά αστέρκα στον εργασιακό χώρο...τι να κάμεις? υπομονή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ma pou douleukeis eipamen; efkala ki ego xiliades copy epitagon k diaforon allon palioxarton parolo pou den htan h douleia mou, akoua k ego polles lafazanies,efkene to gaima sth kefali mou k e8ela natous kamo maurous. epareth8hka prin katalixo me ta xapia,fusika tora eime anergi k duskoleukoume,alla eglitosa k eime kala.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ για κάποιον λόγο τον τελευταίο καιρό κάμω υπομονή με τούτους τους τύπους.... Δεν ξέρω γιατί. Εκατέληξα να τους λυπάμαι νομίζω... Είναι ενδείξη απίστευτης ανασφάλειας νομίζω τούτα ούλα. καλά κάμνεις και γελάς. καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Ωραια Ελένη. Ο Πάρης που ένι?? Βλεπει μάππα πάλε?

      Διαγραφή

Tatsokounoushmas