Τρίτη, 24 Απριλίου 2012

mY Rents! (Oι ρέντες μου)

Αγαπητοί συμπολίτες, συμπλογκερίστες/στριες, σύντεκνοι, τι κάμνετε α??
Έχουμε-ντε κανένα νέο???
Όι α?
Η Τατσοοικογένεια πάντως εχτές εξέδραμεν προς το δάσος Μαχαιρά, με τον Τατσοσίφουνα. Ήταν μια εκδρομή μικρού μήκους, απείρου κάλλους και εκπαιδευτική.
Επήαμε στο Μοναστήρι του Προφήτη Ηλία το οποίο εν τζαι λειτουργεί πλέον, απ' ότι κατάλαβα έσιει χρόνια που εν λειτουργεί.Εν χωματόστρατα όι να γιολλάρει κανένας να πάει με κανένα μερσεντές τζαι ξέρω εγιώ κουβέντες.
6 χιλιόμετρα δηλαδή εν τζαι πολλή στράτα ...
Έσιει τζαι τραπεζάκια "τζιχαμέδε" για τους σουβλόφιλους.
Για να πάμεν τζιαμέ ερέξαμεν που το Λυθροδόντα... παιδκιά..εν ήξερα ότι εν έτσι μεγάλο χωρκό ο Λυθροδόντας, καφενεία, στοιχήματα, επιχειρήσεις, επαύλεις. Τέλειο!!!
Μα τέλειο!!!
Τελοσπάντων, μετά την επιστροφή μας επήα σε  ένα φυτώριο κι έπιασα, σιταροπούλες, πομιλορκές, βαζανιές, μαρούλια, αγγουρκές...τζαι ενίσχυσα το μποστάνι μου ..που μόνο σέλλινα είσιε.
Τες σιταροπούλες τις βάζουμε λούρες - λούρες.. (αν δεν έσιεις κήπο μιάλο ..βάρτες όπου λάχει) με ανάμισι πόι απόσταση μεταξύ τους για να αερίζουνται, "με την  καλή έννοια πάντα" και να χουν χώρο να αναγιωθούν τα χρυσά μου...οχχο πας τα κάρβουνα
Αι πομιλορκαί...άλλως ντομάτες  ή τομάτες κι αυτές τις βάζουμεν-ντε αραιά για να χουν ανοιχτοσιά να απλώνουν. "Τζοιμίζουμεν " τες άμα μυαλίνουν λλίο...δηλαδή παραχώνουμεν τες...και ΠΟΤΕ δεν τες ¨ξυπνούμε" όπως τη γειτόνισσα της αρφής μου.
Αι αγγουρκαί ..με τον ίδιο τρόπο ως ανω
Τι ωραίο πράμα αγαπητέ αναγνώστη να φκεις στο κήπο να δκιανεφτείς τζαι να βρεις ένα αγγούρι, να το κόψεις, να το σφοτζιήσεις πάνω σου ! τζαι να το ακκάσεις ...να τσακρά μες το στόμα σου.!!
Τι ωραίο πράμα να πείς "πόψε εν θα μαϊρεψω, άψε κάρβουνα να φάμε σιταρκές"
Τέλειο!!!

Επιάστηκα όμως...εγέρασα για τσαππίσματα...αλλα γουότ του ντου, παρά να κάμνω δουλειές έσσω..προτιμώ να τσαππίζω έξω.
Στο μέλλον ...αν όλα παν καλα τζαι εν ψωρκάσουν οι ρέντες μου  θα σας κάμω το τραπέζι
Βετζιετάριανς ονλι!
Φυσικά ως τότε ...μπορει να μου δόξει να πιάσω τζαι κανένα ρίφιν να το αναγιώσω..τζαι μετά να το κάμω θυσία ..τζαι ύστερα σούβλα!!οχχο μάνα μου
Άτε όλα να παν με το δεξί...
8 σχόλια:

 1. Απολαυστικη, οπως παντα, αερφι χαχαχαχαχα

  Η γειτονισσα - ουλλα τζι ουλλα - εισχεν δικη της τακτικη: καθε πρωιν εξυπνα τες πομιλορκες τζαι καθε δειλινο ετζοιμιζεν τες!!! Ειναι να απορεις γιατι εν εκαμαν εστω μιαν τοματα... ;ΡΡΡΡΡ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. τούντο συναερφικό το κομπλιμάν αποσυντόνισεν με

   ρα τάτσα έωκες της κανένα πικράγγουρο τζι εψατζιέφτην;

   Διαγραφή
 2. η σιταροπούλα εν τέλεια αλλά όση ώρα θέλεις για να την φάεις θέλεις διπλάσια ώρα για να καθαρίσεις τα δόντια σου μετά!!

  good luck με τον κήπο! ψηφίζω υπέρ της θυσίας του ριφκιού (αγαπώ το κρέας!)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μεν μου λαλεις για Μοναστηρκα του προφητη Ηλια τζαι οποτε εσικιρτιζετουν ο διοικητης του Λυθροδοντα εστελεν μας πορειαν τζιπανω που το στρατοπεδον !!!! Αλλα περασμενα ξεχασμενα ! Χατε τζαι σε καλλον τα φυτεμενα σου ! :P

   Διαγραφή
 3. Πιασε το ριφι, περιμενω πρόσκληση!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. αμα εν για το φαί κοντοσυνάεστε ουλλοι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μα επεριμένα "καποιον" οταν θα εθωρεν για Λυθροδόντα να πεταχτεί αλλα δεν εφάνηκεν ακομα!!! Αλλοπως εν το ειδεν...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Tatsokounoushmas