Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Προς Αστυνομια Κυπρου-Δερ΄τον γάρο αν σου περνά Νο 2

Και ναι κυρίες και κύριοι, το παραδοσιακό ρητό "Απο'ν μπορεί να δέρει το γάρο , δέρνει το σαμάρι" , τελικά αφορούσε την Αστυνομία μας.
Όπως ανέφερα και σε παλαιότερη ανάρτηση με το ίδιο θέμα η αστυνομία δεν ξέρω τι κάμνει. Δηλαδή επειδή έχουμε κρίση πρέπει ο απλός ο κόσμος να πλερώσει τα σπασμένα?
 Σημέρα είσιε ρανταρ τζιαμέ που με επιάσαν εμένα τις προάλλες. Για καλή μου τύχη εν έσωννα το κορμί μου και κατ'επέκταση εν έσωννα να του πατήσω παραπάνω. Ασε που η διαίσθηση μου με παρακινούσε να μείνω σε αυτή την ταχύτητα μην με πίασει κανένα ρανταρ. Επηαιννα 78χλμ σε τόπο που πάεις 60 (τεσσερις λωρίδες δρόμο πίσω που το ΓΣΠ  ακατοίκητη περιοχή με όριο 60 ιμισιη) .
Δίπλα μου , στη δεξιά λωρίδα του δρόμου, μια κοπελα επάεννε τζ'εν επαεννε 80χλμ....και ΤΣΟΥΠΠΠΠΠ
βγαίνει από το πουθενα ενας αστυνομικός....ο οποίος έχωσε το αυτοκινητο/μοτόρα, εχώστην τζαι τζιήνος πριν και εφανερώθειν τωρα όπως το θαύμα.
Νεφκει της διπλανής η οποία ίντα που ήταν να κάμει...έπρεπε ννα μου κόψει το δρομο για να μπει αριστερα να την γράψουν.
Κι ερωτω:
-Αφού εν ανέντιμο να παραβαίνουμε τους νόμους , πόσο έντιμο  είναι να χώνεται ο αστυνομικός ?
- Γιατί αφού είσαι τροχαία ..πρέπει να μεριμνάς για την ασφάλεια των οδηγών νέφκεις της αλλης που εν δίπλα μου ,30 μέτρα πριν το ραουντ αμπάουτ τζαι αναγκάζεις την να μου κόψει το δρόμο? Όι μόνο προκαλείς κύριε κυκλοφοριακή συμφόρηση αλλα θα μπορούσες να προκαλέσεις ατύχημα. (Μέχρι τζαι πάνω σε φώτα τροχαίας είδα να γράφουν κόσμο...ΕΛΕΟΣ)
-Γιατί βάλλουν ραντάρ το πρωι που ο κόσμος τζαι να θέλει να βουρήσει εν μπορεί λόγω κίνησης? Δλδ άτε τζαι έτρεξε αντί 60χλμ επήε 85χλμ ...και τι έγινε.. Γιατί κύριοι δεν πιάνετε το βράδυ τους ραλλίστες ? Που τρέχουν 160-200χλμ και αποτελούν κίνδυνο για τον καθένα? Γιατι εν πιάνετε αυτούς με τα θορυβώδη εξοστς που εν μας αφήνουν να τζοιμηθούμε τζαι τεντώνουν μας τα νεύρα μας?
- Τι θα κερδίσεις κύριε που εννα γράψεις ένα συμπολίτη σου που βουρά το πρωί να πάρει σχολείο τα κοπελλούθκια του  τζαι να πάει στ 'ανάθεμα το μαύρο δουλειά? Που αν αρκήσει μπορεί να χάσει τζαι τη δουλειά του?
-Γιατί εν δέρνεις το γάρο τζαι δ'ερνεις το σαμάρι? Περνά σου? Όξα είσαι ενας θρασύδειλος που εν έσιεις τα κότσια να πιάσεις τζιηνους που πρέπει ..



5 σχόλια:

  1. Χωστα αερφι! Χωστα!

    Ινταλως τους αποκαλει ο Γρουτος?
    Αει γεια σου... μπατσοειδη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ΓΣΠ ακατοίκητη περιοχή".

    Κόρη ήσουν στη γειτονιά μου τζαι δεν εκόπιασες για καφέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολλά σωστά τούτα που λες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να σου στείλω τη μάμμα μου να τους τα πείτε παρέα;
    Μια φορά τους θύμωσε διότι και η πινακίδα (απαγορεύεται η δεξιά στροφή) κρυβόταν πίσω από ένα θάμνο (Λεωφόρος Μακαρίου πάνω μεριά) και οι αστυνομικοί άραζαν πίσω από κάτι δέντρα. Και το "καλό" με τους νεαρούς αστυνομικούς είναι ότι τα χάνουν όταν τους θυμώνει μια εκπαιδευτικός,ψαρώνουν κανονικά.
    Ήταν γιορτές και εννοείται πως "έπρεπε" να βγάλουν επιπρόσθετα λεφτά.
    Τώρα με την κρίση θα ντραπούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι να πω αλλο. Φαντάσου να πιαναν τζαι μπονους κάθε λαπορτο..εν θα καμναν αλλη δουλεια

      Διαγραφή

Tatsokounoushmas