Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Προς Αστυνομία Κύπρου...Δέρ'τον γάρο αν σου περνά

Το βράδυ δεν μπορούμε να κοιμηθούμε λόγω των αγώνων ταχυτητας που πραγματοποιούνται 1χιλιόμετρο παρακαλώ μακριά από μας.! Λυπούμαι αυτούς που έχουν σπίτι δίπλα από αυτό το δρόμο.
Δεν είναι δυνατόν να μεν μεινίσκει έστω κι ενας αστυνομικός σ'αυτή την ακτίνα για να μεν ακούει αυτή την θηριωδία!!!
Οι αγώνες διαρκούν τις καθημερινές μέχρι τις 2 και αργίες μέχρι τις 3-4 το πρωί.
Καλέσαμε επανειλημμένως την αστυνομία και μας απάντησαν "Και τι θέλετε να κάνουμε?"
Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο κι επικίνδυνο να τρέχετε τον κάθε αλήτη...όμως κάποιες λύσεις πρέπει να υπάρχουν... δεν πάει άλλο. Οι έγγυες θα αποβάλουν.. τα μωρά μας ξυπνούν πανικόβλητα τα βράδια γιατί κάποιος ασυνείδητος "παλάρει" έξω από το σπίτι μας κι έξω από κάθε σπίτι.
Πρώτη φορά στη ζωή μου παρακάλεσα "περκι δώκει πουποτε να ησυχάσουμε"...κακό όμως πραγματικά το σκέφτηκα τόσο απελπίστηκα.
Τι φταίω εγώ που μαι μια κουρασμένη μάνα που σηκώνομαι από τις 5 ..να μην με αφήνουν να κοιμηθώ καθόλου? Δεν είμαι πολίτης της Δημοκρατίας?? Δεν πληρώνω για να απολαμβάνω την ησυχία μου και την ασφάλεια μου??
Και γιατί στήνεις μπλόκο η ώρα 630 το πρωί και πιάνεις τον άμοιρο το κόσμο που βουρά 10-20 χιλιόμετρα παραπάνω να πάει δουλειά όπως τον κατατρεγμένο για να προλάβει, για να μεν τον απολύσουν??
Γιατί εν στήνεις μπλόκο στους αγώνες ταχύτητασ να πιάσεις αυτούς που ταλαιπωρούν τόσο κόσμο, που θέτουν σε κίνδυνο τόσο κόσμο?? Γιατί δεν πιάνεις αυτούς που τρέχουν με υπερβολική ταχύτητα??
Ή μήπως επάθαμε τη κουβέντα που λέει "απο'ν μπορεί να δέρει το γάρο, δέρνει το σαμάρι"

6 σχόλια:

  1. τατσού μου, γιατί εν στέλλεις ένα γράμμα/email στην αστυνομία τζιαι σε καμιάν εφημερίδα με στοιχεία (ώρες, διευθύνσεις κ.λπ.) τζιαι να το βάλεις τζιαι στο blog τζιαι αν παίξουν πελλόν να κινητοποιηθούμεν ούλλοι όσο μπορούμε;

    Τζιαι στο χωρκό μου τα ίδια έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εκαταντησαν αηδία ρε παιδί μου. Όταν τους πέρνουμε τηέφωνο αφήνουμε και διευθυνση και όνομα αλλα γράφουν μας πάλε

      Διαγραφή
  2. OH MY GOD said
    Α παναγία μου Τάτσα μου να σαι καλά. Εμάλλιασε η γλώσσα μου να λαλώ τζι εγώ τα ίδια. Έκαμες με μόνο τζαι ένιωσα λλίον άσιημα διότι εγώ εν ένιωσα καθόλου τύψεις που είπα "καλό σκοτωμό να έσιεις να ησυχάσουμε".
    Τα νεύρα μου όμως με τους ππουστόμπατσους γίναν κρόσια. Το ίδιο επιχείρημα θέτω τζι εγώ. Εν ήβρες άλλην ώρα κύριε να στήσεις το ραντάρ σου? Εγεμώσαν τα στενοσόκακα μπάτσους που το πρωί ξημέρωμα. Για τα πραγματικά προβλήματα όμως εν ασχολούνται καθόλου. Εφκήκαν προχτές ούλλον καμάρι να μας δηλώνουν ότι σε ένα μήνα εγράψαν σχεδόν 3000 οδηγούς χωρίς ζώνη.

    Εχέστηκα κύριε Αρχηγέ αν φορεί ο καθένας τη ζώνη του.
    Ενοχλεί με ? Όϊ
    Απειλείται η ασφάλεια κανενός επειδή τζείνος εν φορεί τη ζώνη του? όϊ

    Στείλε γιέ μου τα αστυνομικούθκια σου να πιάσουν κανέναν λαθρομετανάστη που τρώει επιδόματα, να πιάσουν κανέναν ληστή που φοούμαστε να κλείσουμε μάτι πιον, να πιάσει κανέναν ταραξία που εν μας αφήνει να τζοιμηθούμεν ούλλη νύχτα τζαι άηστες ζώνες.

    Σατσίν με τη βλακεία τζαι την ανικανότητα σας.

    ΠΙ.ΕΣ. Τάτσα μου θέλεις μια νύχτα να τους στήσουμε καρτέρι? ή θέλεις να καλέσουμε τα κανάλια τζαι να κάμουμε δηλώσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ένα αηδόνι δε φέρνει την ανοιξη δυστυχώς. Ατε τζαι κάμω έτσι το πολλυ πολλυ να με βλαλουν στο στόχαστρο τζαι να μου στηνουν ρανταρ όποθεν ρεσσω.

      Διαγραφή

Tatsokounoushmas