Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Το μέλλον προμηνύεται ΘΕΣΠΕΣΙΟ

Έχει καιρό που θέλω να σας γράψω αγαπητοί συμπλογκερίστες/στριες και να σας περιγράψω αυτά τα θεσπέσια συναισθήματα που με κατακλύζουν τον τελευταίο καιρό.
Όλα άλλαξαν ...νιώθω τέλεια!!!
Θα επιστρέψουμε στην ονειρική μα και συνάμα ρομαντική εποχή όπου οι αρχαίοι ημών πρόγονοι ζούσαν υπό το φως των κεριών. Αχχχ!!!
Θα σηκωνόμαστε (εν ξέρω πόθεν ..π.χ. που χαμέ, που το παγκούι, που μέσα που καμιά σπηλιά κλπ)  με το φως του ήλιου και θα πηγαίνουμε στα χωράφια να μαζέψουμε το φαγητό τις μέρας!
Δεν θα χρειαζούμαστε λεφτά... ΟΧΙ μην μου αγχώνεστε. Θα δίνετε αυγά και θα πέρνετε φασόλια, θα δίνετε φασόλια και θα πέρνετε ρουβίθκια....εσεις αγαπητοί που δεν θα έχετε τίποτε να δώσετε...ΔΩΣΤΕ ΤΟ τζιήνο τζαι μεν φοάστε...εν τζ εννα λείψει....αλλωστε ο σκοπός αγιάζει τα μέσα!
Θα  τρώμεν το κρέας μας μια φορά το μήνα ..και τότε θα εκτιμούμε την αξία του. Θα κάμνουμε υγιεινή διατροφή λουφκια, φασουλια, φακές, λουβάνα, κουτσιά και πάλι απ την αρχή. Όσοι επιδίδονται σε αναποτελεσματικές δίαιτες θα χουν την τιμητική τους...Τυχερούληδες! Κορμί θα γίνετε ατάκα κι επι τόπου.
Θα λουνούμαστε μια φορά το μήνα... εδώ που τα λέμε ...μιάλη αγγαρεία το λούμα ..
Μην μου αγχώνεστε για το σεξ..καιρός να δοκιμάσετε νέες οσμές και νέες γεύσεις. Αλλωστε οι ειδικοί λένε πως ο βρώμος... η οσμή του ιδρώτα διεγείρει τις αισθήσεις. Πάρτο το σαν νέα στάση! Δείτε το θετικά!
Το καλό με το μηνιαίο λούμα είναι ότι οι νοικοκυρές εν θα χουν να βάλλουν τόσα πλυντήρια!!!
Θα βάλλουν το "χαρτζιή" να βράζει μέσα το νερο..τζαι θα τα ανακατώνουν με το σκουπόξυλο κλπκλπ
Δεν θα αγχωνούμαστε τι παπούτσια θα βάλουμε με το τάδε φουστάνι...διότι σιγά σιγά εννα λιώσουν ουλλα ...θα μας απομείνει ένα χιλιομπαλωμένο...Παπούτσια παίζεται αν θα χουμε...αλλά σιγά μωρε..εννα σκλερύνει η πέτσα μας τζαι εννα σιει τες ιδιοτητες της σόλας...θα απορροφά ακόμα και τους κραδασμούς.
Θα κρατούμε τη τσάπα μας τζαι θα κάμνουμε κοιλιακούς ραχιαίους κλπ...Οσοι ανέβαλλαν το γυμναστήριο ΝΑ η ΕΥΚΑΙΡΙΑ! Μην την χάσετε.
Αγαπητοί μου μην απογοητεύεστε και προπαντός ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΤΕ!
Δεν πειράζει που δεν θα σπουδάσουν τα παιδιά σας, διότι εγλιτώσετε μίαν φάγουσα ευρώ κι επίσης ..για το τσάππινγκ εν θέλεις μαστερ.
Δεν πειράζει που δεν θα τρώμεν όλα αυτά που τρώγαμε μέχρι τώρα! Η φύση μας παρέχει τα πάντα.. φρουτα, κουρκουτάες, σαύρες, αραχνουλες (για σταρτερ ομως α)κλπ

Τώρα είναι η ώρα για δραστικές αλλαγές στη ζωή μας! Όλη η μαγεία είναι εδώ, στο τσιημπέρι στο λελλούδι στο αυτί, στη τσάππα, στη τσιπποπιττα, στο λαρδί, στο ξιπέτρισμα, στο ξιφτέρισμα, στο σάρισμα με τη σαρκά...επιστροφή στις ρίζες μας ..πριν σαπίσουν κι αυτές!
 οΜΜΜΜΜΜΜΜ
Θετική Σκέψη
Σκέψου το! Γ ί ν ε τ α ι....?

13 σχόλια:

  1. λες ε; ζει, με ό,τι ζούμε! :Ρ
    ωραίο, αισιόδοξο ποστ :-)

    στην ελλάδα υπάρχει τράπεζα χρόνου. ας πούμε, εγώ είμαι αθκιασερή να σου καθαρίσω το σπίτι; πιστώνουνται οι ώρες μου τζαι αν θέλω υδραυλικό ας πούμε, έρκεται μούχτιν σε μένα τζαι πιστώνουνται οι δικές του ώρες για κάτι άλλο κλπ κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ε τζ αμα θελει ο υδραυλικος να γορασει φαι? εννα καρτερα τη πιστωση?

      Διαγραφή
  2. ''Εμείς τζιαμαί: Ελιές τζιαι τερατσιές πάνω στον ρότσον τους''. Τούτον μου εθύμησεν! Αν εν να κάμουμε καταναγκαστική νυστεία ας είναι! Αρέσκουν μου πολλά τα όσπρια! Θα είμαστε τάντζικες, απένταρες κορμάρες με τσούλλους!'Αρεσε μου πολλά τούτη η ιδέα με την τράπεζα χρόνου που είπεν η Ουφ, καταπληκτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τσούλλος εν το κουρέλλι. Νομίζω αλλά δεν είμαι 100% σίουρη πως εν πιτσιλλίσιμον-δανεικόν

      Διαγραφή
    2. εμενα που εν μαρεσκουν τα οσπρια με βλεπω να τρωω που πανω μου

      Διαγραφή
  3. νομίζω την παράσταση δαμέ ενα την κλέψει η ουφ με την τράπεζά της! ασπούμε γουάου! http://www.time-exchange.gr/

    είσαστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή εννά γίνω κορμάρα τωρά??? Ουάο, ήβραμε το θετικό της κρίσης! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ουδεν κακον αμιγές καλού. Εν ότι πρεπει η κατασταση...για να αλαξουμε συνηθειες
      Να καμουμε ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΕΣ αλλαγές

      Διαγραφή
  5. χαχαχχα
    Ωραια γιατι επηρα καποια κιλα τελευταιως :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αγαπη μου εν τυμπανισμος που την ασιτία τζιηνος ειπαμε ...εννεν παχος
      Τζ εγώ επαθα τυμπανισμο, στα ποδκια, στα κολομερκα , στη τζοιλια

      Διαγραφή
    2. Επαθες τζι αλλου, αλλα εν σε τοπον πον φαινεται :Ρ

      Διαγραφή

Tatsokounoushmas