Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Γκλάμουρους λάιφ

Αχ πόσο μ'αρέσκουν τούτες οι εναλλαγές δραστηριοτήτων στη δουλειά μου.


Κάμνεις κανένα μήνα μες το γραφείο τζαι σπάζεις τζαι τσακράς με κόλλες, τηλέφωνα, φακέλους κλπ.


Έρκετε μια μέρα όμως που σου λεν αύριο θα πας στο τάδε τόπο, σε λλίες μέρες στον άλλο κλπ. Τζαι περνά η μέρα αθκιασερά σε νέο περιβάλλον, σχολάνεις τζαι πιο νωρίς.


Ή σήμερα θα μείνετε μέσα ως την τάδε ώρα π.χ ως απόψε ...αλλά εν με πειράζει ούτε που εν απλέρωτες οι υπερωρίες. Διότι, αν ήμουν σπίτι θα έτρεχα όπως το Βέγγο, θα άκουα φωνές, "οϊ θέλω να δούμε την Ariel", "οϊ εν η σειρά μου να δούμε τον "Μακουιν", "οϊ να δούμε τη μπαρμπι της μόδας". "Μαμμα πονώ δαμέ" ...."ου πονεί το μωρό δε τι έσιη"(Τατσαμαν) ," τιποτε εν εσιη εν σημασία που θέλει τζαι εμένα έλειψεν μου το στοκ δε την εσύ που το διαπίστωσες"(Τατσα). "Μαμμα πεινώ να φαω κάτι? " "τι κάτι??" μια σιοκολατούα? "οϊ εννα φάμε φαϊ". "Τι φαϊ?" "κεφτέδες" " ΓΙΑΞ"(τρις). "Πήαιννε λούθου" , "οϊ ελούθηκα εκτές πρώτος.Πάντα εγώ?΄" "Κόρη ακόμα λούνεσαι ?? Πόση ώρα ?ε
 Εκατάλυσες ούλο το ντεπόζιτο." (Τζαι φκαίνει εξω γεμάτη σαπουνιές τζαι κρέμες)
"Λούθου εσύ ώσπου να μαϊρεψω "(Εγώ), "οϊ λούθου εσύ τζαι βλέπω εγώ το φαϊ"(Τατσαμαν) , "οι πήαιννε εσύ έχω δουλειές ακόμα".
Ενώ στη δουλειά αν μείνεις πέραν του ωραρίου ούλλοι σκαπουλλάρουν την, ο ένας εσιη πρόβλημα, ο άλλος έσιη φροντιστήρια, ο αλλός εν η μάνα του στο νοσοκομείο, ο θκειός του στην εντατική.
Τζαι μεινίσκεις μόνος σου με το ραδιούι σου, το φραπέ σου, παράγεις έργο γιατί εν σε ενοχλά κανένας, φορτώνεται άλλος τα μωρά διότι ο καημένος ο άλλος(που εν με το ραδιούι τζαι το φραπε) δουλεύκει ακόμα, τζαι πάεις σπίτι τζαι βρίσκεις τζαι ενα πιάτο φαϊ (πάντα μακαρονάδα),τζαι τη βούρνα γεμάτη.
Τζαι τρώεις με ένα κόμπο στο λαιμό, γιατί μολις φάεις πρέπει να φκερώσεις τη βούρνα , να τρίψεις το γκάζι τζαι το πάτωμα γιατί κάμνεις πατιναζ.
 Τζαιιιιιιι τζιη που λαλείς Thank God ετέλειωσα ..αθθυμάσαι ότι πρέπει να πάρεις τη Σιύλλα βόλτα για να μεν σου κοπρίσει την αυλή και διότι αν δεν την πάρεις εσύ δεν πρόκειται να το κάμει κανένας για σένα.
Έρκεσαι που το σιυλλοπερίπατο και σκέφτεσαι "μα είχα βάλει πλυντήριο...φτού" πάεις να βαλεις στο στεγνωτήριο τα ρούχα και ΦΤΟΥ διαπιστώνεις ότι ήσιεν άλλα μέσα που θέλουν δίπλωμα ...και σκέφτεσαι "Θεε μου εγώ πότε θα ππέσω...πλις βοήθα με να τελειώσω." 
Τελειώνεις, όμως ...θυμάσαι πως δεν έκαμες σαντουιτς για τα μωρά για την επόμενη μέρα......κάμνεις το τζαι τζίνο...όμως την ίδια ώρα ετέλειωσε και το πλυντήριο πιάτων....αδειασμα. Κάμνεις τσαϊ για να ηρεμήσεις ...και ναι ..επιτέλους θυμάσαι οτι δεν έκαμες φαϊ για την επόμενη το μεσημέρι....και δεν έχει τελειωμό....
Είμαι κρίμα??? 
Αν ναι ψηφίστε Κουρτίνα 1 , Αν όχι ψηφίστε Κουρτίνα 2
Αν δεν έχετε άποψη Ψοφήστε. Αν εμείνετε χάσκοντας κοινώς άναυδοι ...εν περιμένω να ψηφίσετε τιποτε.
Ευχαριστώ Μαι Μπλογκ που άκουσες το πόνο μου, μόνο εσύ με ακούεις αδιαμαρτύρητα....

8 σχόλια:

  1. Τάτσα μου σε μια φάση ενόμισα ότι εν την δική μου ζωή που περιγράφεις!

    Κράτα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κλαματους λαϊφ! Ηθελες τζαι σιυλλον! Λουθου τον τωρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τάτσα θέλεις εκπαίδευση. να ζεις μέσα στην ακαταστασία να τρώεις σάντουιτς τζαι κορνφλεικς, να φορείς ρούχα ασιδέρωτα τζαι έλυσες το πρόβλημα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Σμιλι θενκς
    @Grouta θενκς αερφι με υποχρέωσες
    @Μανα...θέλω πολλη εκπαίδευση για να γίνω ετσι...θα θελα να μουν αναισθητη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πρέπει να ετέλιωσε και το πλυντήριο των ρούχων τωρά..άρα πρέπει να τα διπλώσεις και τζείνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα σας παραπέμψω όλες μάνες στο μπλογκ της Κέικ. Πείτε μου τωρά για ποιο λόγο να θέλω εγώ να κάμω κοπελλούθκια! Για να γίνουμε πολλές τζιαι να κλαίμε ούλλες τα βάσανα μας μαζί; Οξα εγώ ή η Κέικ εννά κάμουμε τη διαφορά τζιαι εν θα τα κάμνουμε τούτα ούλλα (χαχαχα ας γελάσω δυνατά)
    http://cupcake-freak.blogspot.com/2011/12/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ουλλοι στο ιδιο καζάνι βραζουν. τζαι εγω κάποτε ημουν ανέμελη τζαι ερκουμουν σπιτι το ξημερωμα. Τωρα ετα τζιαμε ουλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tatsokounoushmas