Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Πατάτες με τα αφκά λαλώ σου

Σήμερα θα μιλήσουμεν-τε  για την τέχνη του φαστ φουντ στο σπίτι.
Όλοι γνωρίζουμε ότι μια κουρασμένη μάνα , καθότι συτζιά του μαύρου, υποχρεώνεται, αν και εργαζόμενη , από την κοινωνία, από τον άντρα της, από τη μάμμα της, από τα μωρά της ΚΑΙ από την πεΤΤερά της να μαϊρέφκει. Εκατάντησεν το μαγείρεμα η χειρότερη αγγαρεία της σημερινής ευσυνείδητης μάνας {διότι έσιη τζαι κάποιες (που τες ζηλεύκω) που παίζουν πελλόν και μαγειρεύουν τεϊκ αγουεΪ}
Σήμερα με μεγάλη μου χαρά ανακάλυψα ότι ο Τάτσας δεν θα έρθει σπίτι γιατί η υπηρεσία τον καλεί. (Θενκ γκοτ), άρα τουτέστιν ότι εν θα αγχώνουμε και για το στομάσιη του .
Έτσι λοιπόν, πήρα μιαν ΜΕΓΑΑΑΑΑΛΗ πατάτα την έκοψα σε μικρά κομματάκια και την έσυρα μες το τιάνι και σε 10 λεπτά το πολλύ ήταν ψημένες , αμέσως μετά έσυρα γκιο  δύο αφκά και τες ανακάτωσα. Το φαϊ αυτό εν οι "πατάτες με τα αφκά". Σε ένα τέταρτο το πολλύ είσαι έτοιμος να πρηστείς. Βάλεις τζαι μιαν κουταλιά γεμάτη γιαούρτι τζαι βουτττάς τες , τζαι μιαν κόκα κολα που πάει με ολα.
Να 'στε σίγουροι πως αν παραγγέλλατε θα επεριμένετε πολλα παρα πάνω.
Άλλες φορές που θενκ γκοτ είμαι χοουμ αλοουν, βράζω ραβιόλες και τριφκω ΕΝΑΝ χαλλούμι και πάλι σε 10 λεπτά αρκέφκω να τρώω.
Φυσικά υπάρχουν και οι φορές που βαρκούμαι και πιάνω 2 δρακουλίνια και μια κόκα κόλα σταθερά.
Ή ενα κουτί χαλλεπιανά, ψουμίν και κοκα κόλα.
Εαν έχετε να προσθέσετε κι αλλα παρακαλώ ...είμαι ανοικτή σε προτάσεις και συνταγές, πλην όμως πρέπει να ξέρετε οτι δεν τρώω οσπρια, λαχανικά και φρούτα. 

6 σχόλια:

  1. Τατσα μου εν ου αρεσκει το διαιτολογιο σου; Μα εν τρωεις φρόυτα τζαι λαχανικα; Για τα οσπρια εν θα πω τιποτε γιατι ουτε εμενα αρεσκουν μου αλλα σφιγγουμε τζαι τρωω τα με ελιες τζαι αντζουγιες. Τζαι μενα ο συζυγος λειπει τις νυκτες τζαι με τα μωρα μαιρευκω εκτακτα πραματα αλλα αμα ενι σπιτι θελει τις καλοφαιες του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι τραβούμουν ρε παιδί μου κι εμείς οι χορεύτριες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γουάο! με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνη με τις διατροφικές σου συνήθειες, ούτε εγώ τρώω όσπρια λαχανικά ή φρούτα (τα τελευταία μόνον αν κόψω μέσα)

    τζαι αντί κόκα κόλα, sprite

    έσιει πακετάκια noodles στις υπεραγορές που ψήνουνται σε 5 λεπτά, λατρεία!!
    τζαι σκόνη πουρέ, 2 λεπτά!!

    με εκτίμηση,
    η pash μαγείρισσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. α ρε Neriee τούτα φτιχά τα πολλα η Γρουτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πίτσες margarita που το lidl. Τζιαι προσθέτεις ανάλογα με τα γούστα σου. Εν έχουν λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εν καλη ιδέα μιας τζαι είμαι φαν της πίτσας. Της οφκερης πιτσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tatsokounoushmas