Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Η Βαριεστημένη

Βαρκούμαι να κάμνω ευχές .
Εν σπαστικό για μένα...
 Όι πως εύχομαι το κακό του καθενού,αντιθέτως. Απλώς θεωρώ πως πω εν πω του καθενού μιαν ευχή τζίνο που εννα πάθει το πλάσμα εννα το πάθει. 
Μπασιγουεϊ.....
Εν σπαστική τζαι η παραμονή της Πρωτοχρονιάς  μμ ναι τζίνη ειδικά ...που κάθουνται ούλοι Πρησμένοι τζαι νυσταγμένοι που το ποτό τζαι το φαϊ τζαι καρτερούν να γίνει 12, να ρίψουν να θέσουν το αυτόματο στην ένδειξη ΟΦ και αμέσως στην ένδειξη ΟΝ... και ξάφνου οοοοούλλοι σηκώνουνται φιλιούνται για να ποσπάζουνται που τούτα, τζαι βουρά ο καθένας στην κλίνη του...τζαι οι νέοι στα κλαμπς και τα μπουζούκια τζαι έρκουνται πριν το χάραμα τζαι ξερνουν..τζαι κάμνουν μια εφτομάδα να φέρουν το νου τους.
Επίσης φακκούν μου τούτες οι μέρες επειδή τρώμεν συνέχεια κρέας..παρόλο που είμαι Κρεασφαν.. Έσιη που τα Χριστούγεννα που είμαι πρησμένη...τζαι ακόμα μια γιορτή επέρασεν..ελεος επούζιασα..
Είμαι πολλά πεζή ξέρω το αλλα γουατ το ντου
Αχ ρουτίνα μου αϊ μισντ γιου...


5 σχόλια:

  1. Προτεινω να καμνουμεν κατι εξτριμ τουτην την Πρωτοχρονια, ετσι γα να σπασουμεν την μονοτονια...
    Να παραγγειλουμεν του αρφου σου μιαν πο τζειν τες τουρτες, τες μυλλωμενες, που φερουν κολ γκερλ ξανθο, που φορει μονο τα απαραιτητα!

    Η νυφη μας, ομως? Εν να μεν της δεικτει με το γιοκλαϊ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τωρα εν εργοστασιαρχης/μεγαλοβιομηχανος, πρεπει να κτισουμεν το ιμεϊτζ του ...χμ... παρ΄ του κανενα πουρο, να του παρω χαρτοφυλακα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περιγραφεις την κυπριακη πραγματικοτητα πολλα καλά.

    Άτε, καλη χρονια να χουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κόρη Γρούτα, νομίζω ο Ινβίχτος εν πολλά κακή επιρροή πάνω σου!! Κατά τα άλλα, τζι εμένα φακκά μου τούτο το ματς μουτς κάθε Πρωτοχρονιά. Τζιαι η βαριεστημάρα μετά. Διότι δεν είμεθα πλέον είκοσι χρονών να φκαίννουμε στα μπουζούκια (ώσπου τα αθυμούμαι κλαίω τα λεφτά που έδωκα-τζιαι δεν ήταν λλία!)
    Άτε καλή ρουτίνα λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ Αιολικη επιας με επ' αυτοφορω! Πραγματι ημουν επηρεασμενη που τον Ινβικτο! Ρε τον αθεοφοβον, εμπηκεν μες τον νου μας με τα τσιαττισματα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tatsokounoushmas